parfum Dolce Gabbana

Top parfumuri Dolce Gabbana

De peste 20 de an, Domenico Dolce si Stefano Gabbana au creat un stil unic, avand o abrordare foarte provocatoare pentru domeniul modei si nu numai. Casa de moda Dolce Gabbana  devenit foarte repede un simbol al luxului si al unui stil glamour. Sinergia dintre cei doi designeri, diferiti, dar complementari, dar si inspiratia lor, reproduce combinatia a doua forte distincte unde contrastul devine un adevarat stil.

Relatia dintre cei doi si Dolce Gabbana parfum este o poveste foarte lunga. Dupa cum hainele lor imbraca corpul femeilor, parfumurile lor imbraca sufletul lor. Fiecare nota este foarte bine gandita si lucrata pentru a reflecta cel mai bine personalitatea unei femei.

Astfel ca, alegand un Dolce Gabbana parfum, vei alege o identitate unica si incontestabila.

Parfumurile Dolce Gabbana pentru femei prezinta o gama foarte larga si variata. Cel mai celebru dintre ele ramane, fara doar si poate, The One, care are mai multe variante, precum Desire sau Essence. 

The One este un parfum floral oriental foarte calduros, care are cea mai moderna senzualitate. Are cea mai puternica personalitate, contrabalansata de cea mai placuta mireasma. Este un parfum pentru o adevarata diva sau vedeta. 

Parfumul Dolce este un parfum pretios, delicios de dulce, dezvaluind delicatetea senzualitatii fiecarei femei.

Parfumul Light Blue este un parfum floral fructat care ne aminteste de zilele frumoase de soare si de noptile pe care nu suntem inca gata sa le uitam. Femeia Light Blue este  femeie sirena moderna si fascinanta care invaluie pe toata lumea si o subjuga cu parfumul sau. Nici un barbat nu ii va rezista. Iar varianta sa Intense ofera o calatorie mai intensa inspre Mediterana. 

Dolce Peony este un parfum magnifc unde transparenta fructata a perei nashi se imbina de minune cu un somptuos volum floral, cu note de bujor acordate cu note lemnoase de patchouli. 

Parfumurile Dolce Gabbana pentru barbati sunt cele care regandesc atitudinea de gentleman. Si ajuta barbatii sa fie cei mai eleganti, cei mai sofisticati si mai rafnati in orice situatie. 

Parfumul Light Blue Intense pentru barbati va reflecta senzualtatea naturala a barbatului Light Blue. Are minunate miresme de mandarine, de grepfrut, note acvatice si de lemn.

The One for Men este un concentrat de eleganta s se senzualitate. Un parfum clasic si modern in acelasi timp care se bazeaza pe armonia tabacului si pe note de lemn rafinate. 

Parfumul The One Grey este o completare si o celebrare minunata a carismei si a elegante moderne. Dar este si un amestec minunat de contraste.

Aici poti intalni toate parfumurile Dolce Gabbana la reducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *