parfum Calvin Klein

Top parfumuri Calvin Klein

Calvin Klein este o marca sinonima cu modernitatea. Un simbol al unei generatii intregi, un vector al unor valori foarte puternice, precum androginismul sau partajarea, marca Calvin Klein este perfect ancorata in tendintele contemporane.

Trebuie sa spunem ca indrazneala si avangardismul au facut mereu parte din proiectele sale. Si din filozofia sa. Povestea lui Calvin Klein a inceput in domeniul parfumeriei in anul 1978. Dar notorietatea sa a „explodat” in anii ’90, atunci cand a aparut pe piata emblematicul parfum Ck One. Un simbol al unei generatii intregi si al liberalizarii sexelor, acest parfum milita pentru androginism si vehicula un plus de prospetime.

Creatorul cunoscut pentru moda sa senzuala si provocatoare, a reusit sa aduca pe piata adevarata creatii olfactive care sunt adevarate succese mondiale.

Obsession, pentru cele mai pasionale femei. Este un parfum plin de caracter care imbina de minune florile si mirodeniile, cu note de busuioc, bergamota sau mandarina.

Eternity for Women. Acest parfum lansat in anul 1988 este cel care proneaza o reintoarcere la valorile familiale , cu accentul pus pe valori foarte puternice precum fidelitatea si casnicia. Un succes in lumea intreaga,.

Eternity for Men, o reintoarcere la valori sigure. Un parfum care are o baza clasica de lavanda si note pline de prospetime precum floarea de portocal, pe un fond de santal sau de mosc.

Escape, care ne duce cu gandul la evaziune. Este un parfum foarte feminin care te ajuta sa scapi de stres si de stresul din viata de zi cu zi. asociaza cele mai pretioase esente venite din lumea intreaga cu note exotice precum litchi, pe note florale de iasomie sau de trandafir.

Ck One, primul parfum mixt din istorie. In anul 1995, Calvin Klein revolutioneaza lumea parfumeriei cu al sau parfum mixt, care se potriveste atat femeilor, cat si barbatilor. Este un parfum minimalist si se adreseaza unui public foarte larg, de orice sex sau de orice varsta. Asociaza note de bergamota, de ceai, de fructe si de mirodenii.

Ck Be, fii tu insuti. La doi ani dupa Ck One, apare un alt parfum mixt, Ck Be. Este un parfum lemnos, dar si floral, cu note de mosc de asemenea, care asociaza in varf bergamota, lavanda, iasomia, orhideea si frezia si de mjloc de vanilie, de lemn de cedru sau de mosc alb. 

Alege si tu parfum Calvin Klein care reflecta romantismul si seductia, care te vor ajuta sa fii avangardist si sa fii mereu in voga.

Aici poti intalni toate parfumurile Calvin Klein la reducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *