parfum Versace

Parfumuri Versace la reducere

Marca Versace a fost creata in anul 1978 de catre un barbat cu un caracter foarte excentric si progresist, inca de mic copil, Gianni Versace. Acesta a devenit foarte repede un designer foarte cunoscut, carismatic, ale carei limite depasesc demult domeniul modei. 

Marca Versace a devenit foarte repede o casa de moda de renume international, un simbol al luxului international si al modei atemporale in lumea intreaga.

Alege deci un parfum Versace pentru barbati sau pentru femei, un parfum care trezeste in tine pasiunea, seductia si chiar provocarea. Fiecare sticla contine iubirea pentru mostenirea de familie si pentru traditia italiana. 

Parfum Versace, un mix de eleganta si de exuberanta in stil italian. Sic dar senzuale, uneori foarte provocatoare, parfumurile marca Versace nu au cum sa lase pe cineva indiferent. Un simbol absolut al indraznelii italiene au stiut cum sa isi construiasca de-a lungul anilor un veritabil imperiu. 

Parfumurile Versace sunt in perfecta armonie cu imaginea de lux si de stil, care caracterizeaza marca Versace. Reprezinta deci uniunea perfecta intre moda haute couture exuberanta si creativitatea olfactiva. 

Parfumul Versace pentru ea este feminin si senzual, in timp ce parfumul Versace pentru el este modern si pasional. Cel pentru femei este destinat unei femei moderne, sigura pe ea, care stie cum sa se faca remarcata. Cel pentru barbati este cea mai buna alegere pentru un barbat puternic si plin de farmec.

Parfumurile Versace sunt parfumuri de exceptie care imbina tot ce e mai bun de la fratii Versace. Sunt un savant amestec al exuberantei lui Gianni si al senzualtatii si feminitatii moderne al Donatellei. O fuziune de inspiratie greco-romana, al culturii neo-clasice si al tendintelor moderne, un parfum Versace este glamour, excentric si clasic. Acest amestec dintre cele doua personalitati au drept rezultat parfumuri unice si originale. 

Parfumul Versus este un parfum emblematic care a aparut pentru prima data in anul 1992 si mai apoi a mai avut o versiune in 2010 cu o noua formula mai reprezentativa pentru femeia moderna. Mai luminos si mai romantic, Bright Crystals este fondat pe note fructate. 

Parfumul Versace pentru barbati este tonic si foarte intens pentru un barbat de caracter. Iar Vanitas, cu note de flori si de lamaie este cea mai buna alegre pentru cei mai in tendinte barbati. 

Alegand un parfum Versace, vei alege un parfum care imbina de minune extravaganta si senzualitatea. Rezultatele energice, afirmate si pline de senzualitate, sunt un parfum Versace exceptional.

Aici puteti intalni toate parfumurile Versace la reducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *