parfum Moschino

Parfumuri Moschino la reducere

Moschino este o marca de lux care ocupa un loc foarte important in lumea internationala a modei. O marca care a fost fondata in anul 1983 si care este foarte cunoscuta datorita propriei sale istorii, consistente si continuitatii sale. 

Aceasta viziune unica s-a reflectat si in parfumurile sale. Parfumurile sale sunt elegante, sexy si senzuale, dar si ironice in acelasi timp. Din anul 2013, celebrul Jeremy Scott a preluat fraiele departamentului creativ si a scos pe piata colectii cu adevarat legendare pe care celebritatile le adora.

Ce Moschino parfum pentru femei poti alege? 3 titluri sau colectii se fac remarcate:

Cheap and Chic care este compus din cinci cocktailuri inmiresmate, o serie foarte populara de la Moschino, care propune un adevarat amestec de miresme care iti vor trezi simturile, pline de energie si respira o anumita bucurie de a trai. 

 I Love Love. Este un alt parfum care te va ajuta sa te bine dispui si care are o mireasma care imbina de minune lamaie, portocale, grepfrut, trandafiri, ceai, mosc alb, dar si lemn de cedru si de Tanaka. Este alegerea ideala pentru femeile mai malitioase, dinamice si indragostite.

Chic Petals. Are accente florale, fructate si lemnoase care degajeaza miresme pline de prospetime si luminoase. 

Moschino Glamour este un parfum care se adreseaza celor care adora sa seduca si sa se distreze in acelasi timp. Prezinta un amestec olfactiv dulce si exotic.

Moschino Pink Bouquet este un parfum ideal de purtat la schimbarea de anotimpuri, datorita bunelor energii pe care le transmite si vitalitatii pe care o degajeaza notele sale. Un univers colorat in roz, unde domnesc  starea de bine si bucuria de a trai. 

Iar Funny le va incanta cu siguranta pe cele care sunt cele mai spontane si mai amuzante. Un parfum plin de prospetime si de energie pemtru o femeie vibranta care debordeaza de energie cu un strop irezistibil de tandrete si de inocenta. 

Ce Moschino parfum poti alege pentru barbati?

Moschino Uomo? Este un parfum pentru barbati plin de caracter care te ajuta sa ai mai multa incredere in tine indferent de momentul zilei.

Toy Boy de la Moschino apartine familei olfactive Woody Spicy. Este primul parfum creat de catre directorul Jeremy Scott si face parte din familia Toy. 

Moschino Forever este o creatie care ramane fidela tonului ironic si plin de umor, atat de caracteristic firmei. Un parfum care se inspira din clasicele si elegante costume smocking regandite si reinventate in functie de viziunea excentrica proprie casei Moschino.

Aici poti gasi toate parfumurile Moschino la reducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *