parfum Coco Chanel

Parfumuri Coco Chanel la reducere

Marca Chanel, reprezinta peste tot in lume, sicul parizian, atat de indragit. Indrazneata si extrem de avangardista, tanara Gabrielle Chanel si-a deschis primul butic in anul 1910. Va ajuta astfel femeile din lumea intreaga prin creatiile, parfumurile sale si atitudinea sa sa se afirme si va contribui la emanciparea lor. Atunci cand vorbim despre Coco Chanel parfum, simplitate si eleganta sunt cuvintele de ordine. 

Printre cele mai mari succese olfactive ale sale putem aminti miticul N°5, Allure, Christalle, Égoïste, Antaeus, Chance sau Coco. Creat in 1984, parfumul Coco este un vertabil omagiu adus lui Gabrielle Chanel, care mai era supranumita si Coco. Este cel ma usor de recunoscut parfum din lume. 

Poti alege astfel notele luxoase de la parfumul Coco Chanel, un parfum care vrea sa onoreze personalitatea marcanta si complexa a Gabrielle Chanel. Cu note solare si orientale, este cel care ne invita la evaziune.

Parfumul Coco Mademoiselle reprezinta esenta une femei libere si indraznete. Este un parfum oriental feminin cu un caracter afirmat si totusi de o uimitoare prospetime. Notele moderne ale acestui parfum oriental si plin de prospetime nu te vor mai parasi.

Coco Noir, reprezinta magnetismul Mademoiselle dus la extrem. Pentru Gabrielle Chanel, negrul era o nuanta care sublima femeia si care este o culoare simpla si eleganta. Iar acest parfum este un omagiu adus laturii mai sumbre ale creatoarei in timp ce Chanel Allure este un parfum carismatic si natural. 

Chanel Chance este un parfum floral intr-un flacon rotund ideal pentru femeile mai imprevizibile, mereu in miscare. 

Alegand un Coco Chanel parfum, vei face cea mai buna alegere. Un parfum care isi dezvaluie in mod progresiv identitatea, o identitate care depinde de atmosfera olfactiva creata de catre un specialist in ale parfumeriei. 

Parfumurile pentru barbat sunt la fel de frumoase si de puternice.

Allure pentru barbat este un parfum care exprima carisma si forta interioara a barbatilor. O compozite plina de prosptime, picanta si lemnoasa, care pune cel mai bne in valoare persoana care il poarta.

Bleu de Chanel este un elogiu adus lbertatii masculine cu cele mai captivante miresme. Este un parfum atemporal, ideal pentru barbati care sunt mai nonconformist intr-o sticla de un albastru emblematic. 

Platinum Égoïste este cea mai buna alegere olfactiva pentru un barbat extrovertit si provocator. Este o apa de toaleta cu cel mai energic acord.

Un lucru foarte important- alege Coco Chanel si tine cont mereu de ceea ce a zis- « Parfuml este accesoriul de moda invizibl, dar indispensabl si de neinlocuit ».

Aici puteti gasi toate parfumurile Coco Chanel la reducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *