parfum Armany

Top parfumuri Armani la reducere

Exista unii oameni care au un destin iesit din comun iar Giorgio Armani este un perfect exemplu. Cel care si-a inceput cariera ca si un simplu muncitor intr-un magazin, a devenit, gratie talentului sau un mare creator, de renume international. Dar s-a impus si in domeniul parfumerie de lux pentru care a creat mai multe colectii.

Parfumurile Armani sunt cele care sunt create in jurul unei idei olfactive simple, folosindu-se cele mai frumoase si cele mai pretioase materiale. Unele celebreaza natura precum celebrul Acqua di Gio, altele exploreaza teritoriul minunat al seductiei, precum Code.

Alege deci un Armani parfum pentru barbati care se invarte in jurul aceluiasi concept- sobrietatea. Este de altfel, ceea ce exprima si miticul parfum „Acqua di Gio”, foarte subtil si intim, care se inspira din natura. 

Sau poti alege un Armani parfum femei, care dezvaluie feminitatea ta sofisticata. Sau cele mai elegante si mai dinamice parfumuri, care pun cel mai bine in valoare personalitatea sa si puterea ta de seductie. 

Care sunt cele mai cunoscute parfumuri de la Giorgio Armani? 

Armani Parfum „Si”. In limba materna a lui Giorgio Armani, Si inseamna Da. Alegerea acestui nume ilustreaza perfect dorinta creatorulu care a vrut sa puna in sticla de parfum, un flacon cu curbe foarte contemporane,  intreaga sa filozofie. Destinat femeilor moderne, libere si independente, parfumul este cel care imbina de minune note fructate si note olfactive de chiparos.

„Armani Code For Her.” O varianta a celebrului parfum Armani Code For Him, acest parfum are un mesaj criptat. Dezvolta putin cate putin cele mai subtile miresme de la portocala, la iasomie sau chiar miere.

„Acqua Di Gioia”. Este un parfum care are o mireasma minunata si care ne duce cu gandul la vacantele de la malul marii. De altfel, creatorul sau a declarat ca s-a inspirat din insulele tropicale in realizarea sa. Aici vei gasi cele mai frumoase note florale, care se imbina de minune cu cele acvatice si cu cele care ne duc cu gandul la verdeata. 

Parfumul pentru barbati „Acqua di Gio” sau cel pentru femei „Si”, sunt parfumuri clasice, atemporale, care raman si vor ramane inscrise in istorie si care vor ramane mereu, cu siguranta, extrem de populare. Fie ca alegi deci un parfum clasic, sau o interpretare mai moderna, cu siguranta ca nu vei da gres alegand Armani parfum. Parfumurile Armani sunt un adevarat plus pentru toti cei care aleg sa le poarte! 

Aici gasesti toate parfumurile Armany la reducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *